Invatare accelerata – ghid practic

Avem placerea sa anuntam evenimentul de lansare a cartii ”Tehnici de invatare accelerata – ghid dedicat parintelui responsabil si copilului eficient”, autor Adina Escu, publicata de editura Rentrop&Straton.

Ghidul vine cu o abordare noua, fiind exact in centrul triunghiului

Parinte-Copil-Scoala.

Nu exista parinti perfecti, elevi perfecti si nici scoala perfecta nu va exista vreodata. Dar exista solutii eficiente ce ajung in mana unor oameni remarcabili. A abilita parintele si copilul prin metode inedite sa poata construi mai departe a devenit o provocare in ziua de azi. Sunt informatii pe care le p

oate folosi oricine e curios sa stie cum functioneaza oamenii, chiar daca sunt in roluri diferite: profesor, elev sau parinte. Mai jos sunt cateva idei din carte:

”Ce inseamna o relatie buna intre parinte si copil?

O relatie buna cu copilul este o relatie calda, apropiata. Sunt cateva intrebari la care copilul trebuie sa raspunda pozitiv: Parintii mei au incredere in mine si in faptul ca voi reusi?/Ma pot accepta si atunci cand am note proaste?/ Ma pot baza pe ei atunci cand imi va fi mai greu?/Stiu parintii mei sa rezolve situatii foarte dificile?

Cum arata un profesor care e fericit?

Un profesor fericit are incredere ca elevii vor reusi. Daca profesorul crede din tot sufletul, ei vor simti acest lucru si vor avea rezultate/Ii place sa predea- ii place sa invete/ Nu este un maestru absolut al continutului/ Este atent la ceea ce transmit elevii, ii asculta.”

 

Lansarea cartii ”Tehnici de invatare accelerata – ghid dedicat parintelui responsabil si copilului eficient” scrisa de Adina Escu va avea loc duminica, pe 21 ianuarie, la ora 19:00, in strada Grigore Alexandrescu, nr.66.

 

 

Adina Escu, psihoterapeut specializat in consilierea adultilor, copiilor si familiei. Are o experienta de peste 10 ani in domeniul psihoterapiei, fiind formata in analiza tranzactionala si psihoterapie experientiala. A mai publicat cartea „Antreneaza-ti mintea cu Neurobic”.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.